Vrouwen willen gratis neuken

Ik heb twee nieuwe buurvrouwen echt super leuke meiden de ene heet Melanie en de ander Melissa. Het is een lesbisch stel en we komen vaak bij elkaar op de koffie. Altijd gezellig een hapje en een drankje en soms gaan we er ook nog wel eens met zijn drieën op uit. Zelf ben ik vrijgezel dus kan doen en laten wat ik wil. Heerlijk vind ik dat alleen soms mis ik dan toch wel de genegenheid. Even samen op de bank dat type ben ik niet zo maar als ik in bed lig mis ik wel even dat ik tegen een vrouw aan kan liggen en ja natuurlijk de seks. Lust heeft iedereen en ik ook .
Zit vaak zat op het internet rond te speuren naar een leuke dame om eens goed te neuken het liefste gratis maar ben nog niemand tegen gekomen. Sta op verschillende sites ingeschreven en zie een aantal mailtjes in mijn mailbox. Meestal zijn het de standaard berichtjes maar vandaag zit er eentje tussen die toch wel de aandacht trekt. De titel is vrouwen willen gratis neuken. Zelf heb ik geen foto van mij gezicht op de site staan vind dat toch net iets te spannend. Als ik het berichtje open schrik ik toch wel een beetje. Deze twee vrouwen ken ik het zijn Melanie en Melissa die opzoek zijn naar gratis neuken. Ze hebben mij een berichtje gestuurd alleen weten hun natuurlijk niet dat ik het ben. Wat moet ik nu doen. Het zijn twee knappe vrouwen dus waarom zou ik niet reageren.
Een berichtje voor gratis neuken.
Ik stuur een berichtje en vertel gelijk dat ik de buurman ben. Mijn telefoon gaat dan ook nog geen paar minuten later met een berichtje van Melissa. ' buurman, sorry wij hadden niet gezien dat jij het was. Wij dachten alleen maar wat een heerlijk lichaam. Ben je echt opzoek naar twee vrouwen? Uren lang praten we er samen over en komen tot een afspraak. Vanavond ga ik naar hun toe en wat ik tot nu toe allemaal binnen heb gehad is wel heel erg spannend. Je hebt de sleutel ik zie je vanavond! Dat is het laatste berichtje wat ik binnen heb gehad.
Dan is het zover ik pak mijn sleutels en loop naar de deur. Als ik de deur open doe bij de buren zie ik nog niemand. Ik loop wat rond in het huis en kom aan bij de slaapkamer. Ze liggen op bed en ze zijn op bed met elkaar aan het spelen. Ze hebben allebei geen kleren meer aan. Allebei de kutjes zijn heerlijk nat en hebben er heel erg veel zin in. Kleine kusjes geven ze elkaar in de nek. Hun handen komen overal op elkaars lichaam. Dan pakt Melissa de tieten beet van Melanie en begint aan haar tepels te likken.
Melissa kijkt mij stout aan als ze dit doet en blijft doorgaan. De handen van Melissa blijven niet alleen maar bij de tieten ze zakken naar beneden om het kutje van Melanie eens te onderzoeken. Eerst glijden haar vingers over haar schaamlippen maar al snel verdwijnen ze er tussen. Melanie pakt het hoofd van Melissa beet en duwt hem naar benden. Melanie wil gelikt worden en dat zal gebeuren ook. Melissa begint stevig aan het kutje te likken en haar vingers glijden in haar natte kutje.
Mijn buurvrouwen neuken wie had dat verwacht.
Als hij vingers in en uit het kutje gaan loopt het kut vocht langs haar vingers. Melanie heeft er heel erg veel zin in en steekt haar hand uit. Ik weet niet hoe snel ik bij de twee dames moet komen maar liever kijk ik nog even hoe dit allemaal zo voor mij gebeurt. Op mijn gemakje kleed ik mij uit terwijl ik naar de dames blijf kijken. Mijn grote vriend in mijn boxer heeft er ook al erg veel zin in en staat meteen rechtop.
Melissa is Melanie nog steeds aan het likken. Voorzichtig schuif je de benen van Melissa uit elkaar en laat mijn tong langs haar klitje glijden. De handen van Melanie gaan door mijn haar en met zijn drieën maken we het heel erg geil. Melanie begin steeds harder te kreunen en Melissa is ook niet stil.
Dan stopt Melissa met likken en draait zich richting mij. De twee dames komen op hun knieën voor mij zitten en een voor een nemen ze mijn pik in hun mond. Hun handen glijden over mij benen en ze willen maar al te graag alles met mij doen.
Melanie gaat met haar knieën op bed zitten . Haar natte kutje richting mij die ik maar al te graag goed wil nemen.  Melissa gaat naast haar liggen en samen verwennen we Melanie. Ik verwen haar door haar rustig te neuken en Melissa likt aan haar klitje. Samen zorgen we ervoor dat Melanie het uitschreeuwt en alleen maar meer en meer wilt. Nog een paar keer hart en diep in haar stoten en ik en Melanie komen heerlijk klaar. We liggen met zijn drieën op bed en wachten tot ik de volgende ronde kan doen.
Tweede ronde gratis neuken.
Melissa is nog heel erg geil en die zullen we dus ook nog gaan verwennen. Melanie kruipt over mij heen en begint aan het kutje van Melissa te likken. Ik mag dit van de zijkant nog eens heerlijk bekijken terwijl ik nog lig bij te komen. Mijn handen glijden over de borsten van Melissa die heerlijk ligt te genieten van alles.
Eenmaal bijgekomen voeg ik mij bij Melanie en samen likken wij aan het kutje van Melissa. De vingers van Melanie zitten onder het kut vocht en ik lik ze met liefde af. Al ik aan de top van haar vingers eindig begin Melanie mij te zoenen.
Dit spelletje kan zo nog wel uren door gaan en dat gaan we zeker doen. Samen gaan we door dat we Melissa helemaal gek krijgen en wij nog een paar geile punten zullen gaan bereiken. Geiler kan haast niet.